KUDA.ORG OBAVEŠTAVA JAVNOST: BESPLATNA TEHNIČKA OPREMA CIVILNOM SEKTORU

KUDA.ORG OBAVEŠTAVA JAVNOST

BESPLATNA TEHNIČKA OPREMA CIVILNOM SEKTORU

08.09.2020.

 

kuda.org stavlja na raspolaganje organizacijama civlinog društva tehničku opremu na besplatno korišćenje. Pozivamo zainteresovane organizacije da nam se jave.

kuda.org je danas preuzeo deo svoje tehničke opreme iz Crne kuće. Primopredaja opreme je obavljenja uz prisustvo prijatelja i saradnika oba Udruženja.

Nakon niza pokušaja koji nisu urodili plodom, a koje je Udruženje kuda.org predlagao Udruženju CK13 za uspostavljanje dijaloga i novih oblika saradnje između dva udruženja za dalje delovanje Crne kuće, Udrženje kuda.org je započeo proces primopredaje dela tehničke opreme koja je ustupljena, još od osnivanja, na besplatno korišćenje Udruženju Omladinski centar CK13.

Da podsetimo javnost, pojedinci iz Udruženja CK13 su grubo zloupotrebili poverenje osnivača i saradnika i lažno optužili kuda.org za prodaju Crne kuće, a potom i izbacili članove kuda.org iz Udruženja CK13, sa ciljem potpunog preuzimanja resura uključijući i inventar koji je godinama obezbeđivan za potrebe Crne kuće od strane kuda.org.

Zbog ovih postupaka pojedinaca iz Udruženja CK13, kuda.org je doneo odluku da preuzme deo tehničke opreme iz Crne kuće, i da sada besplatno stavi na raspolaganje tehničku opremu svim organizacijama civilnog društva u Novom Sadu kojima je oprema neophodna za programske aktivnosti.

kuda.org